راهنمای خرید لپ تاپ 2 در 1 هیبریدی (تبلت شو)

تبلت جداشونده 12 اینچی Lenovo مدل ThinkPad X12 مقابل

در این مقاله به راهنمای خرید لپ تاپ 2 در 1 می‌پردازیم. دلایل زیادی برای خرید یک لپ تاپ 2 در 1 هست که مهمترین آن این است که شما دستگاهی دارید که هم لپ تاپ است و هم تبلت. این جور دستگاه ها با نام های مختلفی از جمله لپ تاپ 2 در 1، لپ تاپ تبلت شو، لپ تاپ کانورتیبل، لپ تاپ x360، لپ تاپ جداشدنی و… شناخته می‌شود.

هنگامی که نیاز به انجام کارهای لپ تاپی دارید، می توانید از صفحه کلید استفاده کنید، و زمانی که می خواهید دراز بکشید و در اینستاگرام چرخی بزنید و کار های از این دست انجام بدین میتونید لپ تاپ را به حالت تبلتی تغییر دهید.

در مورد اینکه لپ‌تاپ ۲ در ۱ یا همون لپ تاپ هیبریدی چیه قبلا توضیح دادیم.

اما شاید بپرسید چه جور لپ تاپ هیبریدی‌ای برای من مناسب است؟ ما نکات در این مورد رو برای شما در ادامه لیست کردیم:

آیا واقعا به یک لپ تاپِ تبلت‌شو نیاز دارم؟ چه کسانی نباید لپ تاپ 2 در 1 بخرند؟

لپ‌تاپ‌های 2 در 1 یک سری قابلیت هایی دارند که در لپ‌تاپ‌های سنتی ندارد، اما این لپ تاپ ها برای همه افراد مناسب نیستند. اگر نمی‌خواهید از لپ‌تاپ خود به‌عنوان تبلت استفاده کنید، بهتره همون لپ تاپ های عادی و معمولی بخرید، زیرا معمولا لپ تاپ های معمولی عمر باتری بیشتر و زاویه دید صفحه نمایش بیشتری دارند.

اگر بودجه محدودی دارید بهتره بیخیال اینجور لپ تاپ ها شوید چون اینجور لپ تاپ ها کمی گرون تر از لپ تاپ های معمولی هستند.

اگر برای بازی(گیمینگ)، رندرینگ ویدیو یا مدل‌سازی سه بعدی به کارت گرافیک قوی نیاز دارید، باید بیخیالِ این مدل لپ تاپ ها شوید، زیرا اکثر آنها GPUهای مجزا را ندارند.

1. انتخاب سایز لپ تاپ ۲ در ۱

در اولین قدم باید انتخاب کنید که لپ تاپ با چه سایزی نیاز دارید؟

اگر شما دانش آموز هستید و می خواهید لپ تاپ را راحت در یک کیف بیندازید و به کلاس، کتابخانه و دوباره به خانه ببرید، بهتره سایز های کوچک تر را انتخاب کنید.

اگر لپ تاپی می‌خواهید که بدون نیاز به اتصال به پروژکتور از آن برای ارائه استفاده کنید یا لپ تاپ را نمیخواهید بیرون از خانه ببرید، بهتره که سایز های بزرگ تر را انتخاب کنید.

به طور کلی این نوع لپ تاپ ها از 11 اینچی تا 16 اینچی موجود هستند.

2. جداشدنی یا صفحه نمایش x360؟

2 در 1 ها معمولاً دو نوع هستند: جداشدنی یا x360. اگر تجربه‌ای مانند تبلت و مبتنی بر لمس را ترجیح می‌دهید یا نیازی به تایپ زیاد ندارید، احتمالاً یک دستگاه جداشدنی برای شما بهتر باشه. این نوع لپ تاپ ها شامل دستگاه‌هایی مانند Microsoft Surface Pro 4، HP Spectre x2 و hp elite x2 می‌شود که کیبرد از تبلت جدا می‌شود و می‌توان با کیبورد را به صورت آهن ربایی به دستگاه متصل کرد.

در این نوع لپ تاپ ها می‌توانید صفحه‌کلید را برای کم کردن وزن و فضا دستگاه کنار بگذارید، و سپس در زمانی که موقعیت ایجاب می‌کند و به آن نیاز دارید، کیبرد را دوباره وصل کنید. در بسیاری از مدلهای این نوع لپ تاپ ها کیبرد به عنوان پوشش و محافظ تبلت هم عمل می‌کند.

ولی، اگر زیاد تایپ می‌کنید یا صفحه‌ی لمسی را فقط برای برخی کارهای خاص استفاده می‌کنید، بهتر است که یک دستگاه x360 تهیه کنید. لپ تاپ هایی مانند Yoga لنوو و Spectre x360 HP دارای لولاهای 360 درجه هستند که صفحه نمایش کامل به عقب خم می‌شوند تا به حالت تبلت تبدیل شود و حالت های دیگری مانند حالت tent و presentation را نیز میتوانند داشته باشند.

3. انتخاب مشخصات فنی

اکثر 2 در 1 ها دارای پردازنده اینتل هستند.

سیستم های پرقدرت دارای تراشه Core i7 و i9 اینتل هستند و مدل های ارزان تر i5 و i3 هستند.

هرچی نسل پردازنده بالا تر باشه اون لپ تاپ جدیدتر هست و قدرتش هم بیشتره پس اگر پولتون میرسه لپ تاپ نسل بالا تر بخرید.

در مورد رم هم معمولا 8 گیگ رم کافی است ولی اگر کارهای سنگین تر هم دارید میتونید با رم 16 یا بالاتر تهیه کنید.

برای حافظه داخلی هم اکثر لپ تاپ های جدید SSD هستند که سرعت خوبی دارند و در ظرفیت های مختلف 128-256-512-1000 گیگابایتی موجود هستند. البته معمولا این قطعه در لپ تاپ ها قابل ارتقا و تعویض است.

لپ تاپ استوک Dell مدل Inspiron 15 2-in-1 7591 بنر

4. رزولوشن و کیفیت صفحه نمایش

ارزان ترین لپ تاپ های هیبریدی یا 2 در 1 دارای صفحه نمایش HD یا همون 1366 در 768 پیکسل هستند، اما ما صفحه نمایش های فول اچ دی 1920 در 1080 را پیشنهاد می‌کنیم. چون کیفیت استاندارد و بیشتری دارند.

برخی از مدل‌ها هم دارای نمایشگرهای QHD (2560 در 1440 پیکسل) یا اولترا اچ‌دی (3840 در 2160) با وضوح بالاتر هستند که جزئیات بیشتری را نمایش می‌دهند و برای کسانی که ویرایش عکس یا ویدیو را انجام می‌دهند، گزینه‌ بهتری هستند.

اما این مورد را هم در نظر داشته باشید که صفحه نمایش های با رزولوشن های بالا، مصرف برق و باتری بیشتری هم دارند. پس اگر دنبال یه کیفیت نرمال هستید همون FHD را در نظر بگیرید.

در زیر ما یک سری دستگاه های 2 در 1 موجود در رایتاپ را لیست کردیم: برای دیدن کل موجودی 2 در 1 های رایتاپ این لینک را ببینید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *